M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n

Landelijke Dag van de StilteDag van de Stilte

Op zondag 29 oktober 2023 gaat in heel Europa de wintertijd in. We draaien de klok één uur terug. Of beter: we zetten met z'n allen de wijzers één uur stil. Even lijkt er rek te zitten op de kloktijd. Even wat minder nood om op tijd te zijn, om een deadline te halen. We vieren de dertiende Dag van de Stilte in Nederland en België.

In 2014 ben ik in contact gekomen met de Landelijke Dag van de Stilte en sindsdien organiseer ik activiteiten op die dag. Sinds 2019 ben ik coördinator voor Zuid-Holland, en zoek ik anderen, om steeds meer mensen de stilte te laten ervaren. Wil je iets organiseren? Neem dan contact met me op!YogaSchool in HoogvlietSunday Morning Special: de YogaSchool geeft van 10:00 - 11:00 een yogales in stilte. Deze kost 11 euro en aanmelden kan via de site De yogaschool bij aanmelden proefles. Of stuur een mailtje naar marian@deyogaschool.nl

Een vrijwillige bijdrage voor de Landelijke Dag van de Stilte wordt op prijs gesteld.

Rhoonse Grienden
Meditatief wandelen


Om 10:30 starten we met meditatief wandelen in de Rhoonse Grienden. Het beginpunt is de grote parkeerplaats bij de steiger van het haventje bij de Rhoonse Grienden (dus niet de kleine parkeerplaats bij het haventje zelf). We starte met een kennismaking en een gedicht. We wandelen in stilte en doen twee ervaringsoefeningen. Rond 11:30 zijn we terug en drinken we een kopje thee. We wisselen ervaringen uit.

Na de wandeling zult je je verkwikt voelen, vol energie om de dingen te doen die je wilt doen, of gewoon te ZIJN.

Een vrijwillige bijdrage voor de Landelijke Dag van de Stilte wordt op prijs gesteld.

Aanmelden: info@mirros.nlWorkshop In stilte creatiefLizette en ik starten met uitleg over de mogelijkheden. Na het voorlezen van een gedicht zijn we in stilte bezig. Met wat, dat bepaal je zelf. Je kunt bijvoorbeeld schilderen, dan heb je de keuze uit: happy stones, een flesje, veren, een potje of canvasje. Je kunt gebruik maken van acrylverf, aquarelverf en olieverf. Of je gaat een mandala tekenen, kleuren of een Zentangle™ maken. Er zijn voorbeelden aanwezig.

Tijd:    13:30 - 16:00

Aantal deelnemers:     4 - 10

Kosten:    21 euro. Mensen met alleen een bijstandsuitkering betalen 14 euro. Een kwart van de bijdrages gaat naar de organisatie van de dag van de Stilte, die dit elk jaar weer mogelijk maakt.

Aanmelden: info@mirros.nl of 06 26846373


olifant veren flesjes


Klik hier voor alle activiteiten in Zuid-Holland.
© www.mijn-eigen-website.nl