M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n


Snel naar:

Praktische informatie

Workshop KrachtdierenTotemdier, krachtdier, hulpdier, innerlijk dier, huisdier ... gids, beschermer, wijze, vriend, waarschuwer, spiritueel begeleider ... deze workshop gaat over dieren die voor ons een speciale betekenis hebben, die ons persoonlijk iets te zeggen hebben.

Al heel lang gebruiken mensen uitdrukkingen met dieren, terwijl zij eigenlijk over zichzelf spreken. Wie is er zo sluw als een vos, zo sterk als een beer of zo bang als een wezel? We vergelijken mensen met dieren om bepaalde kwaliteiten of eigenschappen aan te geven. Ook in sprookjes en andere verhalen zien we dat dieren een grote rol spelen. De dieren krijgen menselijke karaktertrekken en vertellen ons iets over de mens.

We kunnen ze op verschillende manieren ervaren: in de natuur, in je huis, in films, dromen, tijdschriften, in je verbeelding etc.. We kunnen ze zien als stemmetjes van onszelf, die we verbeelden in de gedaante van een dier, en met wie we kunnen communiceren. Dit levert vaak verrassende inzichten op, die we met ons normale verstand niet zo duidelijk hadden kunnen bedenken! Zoals Einstein het zei: "Logica brengt ons van A naar B, verbeelding brengt ons overal".

chakraschilderij

Door middel van diverse technieken ontdekken we welke dieren belangrijk voor ons zijn. We gaan 'in gesprek' met het dier en luisteren naar de betekenisvolle boodschappen.

In de workshop gebruiken we onder andere een visualisatie die ons leidt langs de chakra's, de energiewielen in ons lichaam. Elke chakra staat voor een bepaalde energie. Het dier dat we zien verbeeldt deze energie. Ook de manier waarop we het dier zien geeft weer hoe het ervoor staat met onze energie: is het dier fit en gezond, of is het gekooid of gewond?

totempaal

Bij het verlaten van deze workshop heb je kennisgemaakt met minimaal één betekenisvol dier. Het kan het dier zijn dat je kracht geeft, of juist wijsheid, vriendschap of creativiteit.

Dit dier kan je helpen bij de vragen die het leven aan je stelt.

Praktische informatie


Zaterdag 19 oktober hybride (zowel online als live) workshop SoulCollage® en Krachtdieren : legging van de chakradieren/metgezellen

In deze workshop starten we met een reis langs de chakra’s.
Na de reis zoek je afbeeldingen of kaarten van de dieren die je ontmoet hebt.

Hiervoor gebruik je afbeeldingen die je eerder verzameld hebt (als je online meedoet) of van mij (live workshop).
Of je gebruikt je eerder gemaakte SoulCollage®-kaarten. Hierbij kun je kaarten uit je set van de Metgezellen nemen, of andere kaarten waarop het dier de kern van de kaart vormt.
Ook kun je kaarten gebruiken uit een dierendeck zoals van Ted Andrews, Kim Krans, Philip&Stephanie Carr-Gomm, Sams&Carsons of anderen.

Vervolgens gaan we met mijn begeleiding een legging doen. Aan de hand van een persoonlijke vraag ga je in gesprek met de dieren. De boodschappen worden door jouzelf, of door de persoon met wie je een tweetal vormt, opgeschreven.

Aan het eind van de workshop heb je boodschappen van één of meerdere chakradieren, en weet je hoe je deze legging zelf vaker kunt doen.

card883

Tijd:    13:30 - 16:30

Aantal deelnemers:     minimaal 4

Kosten:    30 euro. Mensen met alleen een bijstandsuitkering betalen 20 euro.


Het is prettig als je sokken of sloffen meeneemt, want schoenen heb ik liever alleen in de gang.Kijk hier voor zakelijke gegevens en hier voor contact.


Meer weten?
Klik hier voor achtergrondinformatie over de workshop Krachtdieren.linepaws

De workshop is voor iedereen toegankelijk.
Het is niet nodig de workshop SoulCollage® gevolgd te hebben.

linepaws


© www.mijn-eigen-website.nl